2008-06-24

Dėžutė-širdelė

Kadaise gavau lauktuvių mažą širdelės formos dėžutę su kavos pupelėm šokolade. Saldainiukai išgaravo greitai, o dėžutės nekilo ranka išmesti.
Kai Monthly Finishing Challenge buvo paskelbta šio mėnesio užduotis - dangtelis metalinei dėžutei - iš karto prisiminiau šitą dėželę, o ir dizainą labai greitai išsirinkau. Tiesa, originalus dizainas buvo siuvinėtas mėlynais melanžiniais siūlais, bet labai užsimaniau pritaikyti raudoną DMC melanžą.


Siuvinėta ant šviesaus (vos vos rausvo) 32ct lino. Tiesa, priklijavus motyvą, laukė nemaloni staigmena - nuo tekstilinių klijų parudavo medžiaga... Iš pradžių norėjau uždažyti dėmes, bet paskui palikau, kaip yra - nusprendžiau, kad tiesiog dėžutė yra tokia sena, jog jau ir medžiaga nurudavo :).
Dar nesugalvojau, kaip apipavidalinsiu dėžutės vidų, bet greičiausiai dangtelio vidinę pusę apklijuosiu medžiaga, o į dėžutę įdėsiu veltinio - bus savotiška adatinė.

____________________________________

I stitched this tin topper for Monthly Finishing Challenge. I took a motive from one sampler from a French magasine, but changed the colour from blue to red. It is my first tin topper, so it is not so neat as I wished... And the textile glue I used changed the colour of the fabric :(. I thought about painting the yellow marks with some textile paints, but afterwards decided to leave as it is, now it looks like a very old tin topper.

Stitched on 32ct white linen with variegated DMC floss.

3 komentarai:

  1. labai puikus derinys su raudona, išradinga ir kruopštu, šaunuolė.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Geriau, aišku, tokių staigmenų nebūtų:) Bet bet kokiu atveju dėžutė puiki ir tavo toks optimistinis požiūris man patinka:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2008-06-24 22:18

    Och, o aš dar neskaičius, tik nuotrauką apžiūrinėdama, žiūrėjau, pavydėjau ir galvojau, kur gavai tokios sendintos medžiagos... :D Aišku, kaip siurprizas tai nemalonus, užtat kaip efektas - puikus! :)

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū, kad užsukote! Visada malonu skaityti Jūsų komentarus!

Thanks for dropping by! Please feel free to leave a comment!

Спасибо, что зашли в гости! Всегда приятно читать Ваши отзывы!