2008-05-16

Mano pirmasis pendibulle

Pamačiau tokius ausytus pakabukus viename rusiškame forume - o jos nusižiūrėjo iš prancūzių. Norėjosi išsiuvinėti, bet kai norų tiek daug, įgyvendinti juos tampa pakankamai sudėtinga :). Tačiau kelios siuvinėtojos sugalvojome keistis siuvinėtomis smulkmenomis. Tai galėjo būti bet koks nedidukas darbelis - adatinė, pakabukas žirklėms, biscornas... Aš irgi sugalvojau siuvinėti biscorną, išsiuvinėjau šoninius motyvus iš Sweetheart Tree raidės M - ir pagalvojau, kad biscornas gausis pernelyg didelis... Taip gimė mintis padaryti pendibulle'į :). Aišku, jam būtų pakakę dviejų priešinguose kampuose išsiuvinėtų motyvų, bet gi neardysi, jei jau išsiuvinėta.
Štai toks ruošinys:

Siuvinėta ant natūralios spalvos 32 ct lino, DMC Ecru siūlu.

Surinktas ausytasis pendibulle:
Ir vaizdas su visu kaspinu:


4 komentarai:

  1. Nugi pasaka, kaip gražu. Ir ko gero tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad labai sudėtingai susiranka, o iš tikro tai nėra taip baisu, ar ne?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū :). Susirenka labai paprastai - sulenki perpus (padarai trikampį), susiuvi vieną kraštinę, į vidurį pridedi užpildo, susiuvi antrą kraštinę ir užlenki "auseles"

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2008-05-17 17:23

    Oi Linarte... mačiau aš vakar pendibullį, atrodo jis fantastiškai!!! ir man tokio reikia:))) Vaida, ar padarytum dar tokį vieną...?:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kodėl gi ne, padaryčiau :). Gal ne visai tokį pat raštą siuvinėčiau (juk neįdomu kartotis), bet išsiuvinėčiau

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū, kad užsukote! Visada malonu skaityti Jūsų komentarus!

Thanks for dropping by! Please feel free to leave a comment!

Спасибо, что зашли в гости! Всегда приятно читать Ваши отзывы!